Digital presentationsteknik hos Di Luca

Beskrivning: 

Nowi blev under 2021 anlitade av Di Luca för att hjälpa företagets kundansvariga att höja sin kompetens inom digital presentationsteknik. Utbildningen fokuserade på framförande framför kameran i mötet med kund i kombination med trygghet i tekniken och verktyget Microsoft Teams. Utbildningen skräddarsyddes i dialog med Di Luca och deras behov. Därefter genomfördes den i två steg där steg 1 genomfördes som digital självstudie i Nowis digitala utbildningsplattform och del 2 genomfördes som digital klassrumsundervisning på distans. Nowi höll även en uppskattad inspirationsföreläsning för hela företaget kring ämnet digital presentationsteknik.  

 

Om kunden: 

Passion för Medelhavsmat 

När Fernando Di Luca lämnade Italien för Sverige på 60-talet tog han kärleken till mat och goda råvaror med sig. Det mynnade ut i familjeföretaget Di Luca & Di Luca som sedan länge säljer italiensk mat på den svenska marknaden, och numera drivs av barnen Christian, Gabriella och Paola. 

Passionen för medelhavsmaten och den italienska livsstilen är grunden i familjeföretaget Di Luca & Di Luca, och visionen är att alla ska kunna njuta av god Medelhavsmat varje dag. Det mest kända varumärket är Zeta, och flertalet av produkterna tar givetvis avstamp i den italienska matkulturen även om produkter från andra länder runt Medelhavet också förekommer. 

Di Luca & Di Luca arbetar även med andra varumärken på agentursbasis, som Monini, Giovanni Rana och San Pellegrino. 

 

Citat:  

”Inspirationsföreläsningen ni nyss hade var otroligt bra. Helt klart den bästa digitala presentation jag sett. Det var lätt att hålla fokus uppe och hänga med på allt ni sa. Grymt! Gäller både dig och Emmas framträdande. Ni var rejält grymma båda två

– Christian Di Luca

 

Vill du lära dig mer om hur man blir grym på digital presentationsteknik?