Om oss

NOWI EDUCATION

NOWI Education grundades 2014 av Mikael Nordmark och Martin Wilén. Målet var att hjälpa företag inom personlig assistans och omsorg att förbättra kompetens hos medarbetare och assistenter. Under åren har Nowi växt till en utbildningskonsult som hjälper företag att förbättra sina arbetssätt i en digital vardag. Med övertygelsen om att människor är viktigare än verktyg har vi kvar vårt fokus på individen.

Vi lär människor kommunikation

Med fokus på individens kunskap och trygghet i sin yrkesroll erbjuder Nowi nu utbildning i samarbete och kommunikation baserade runt verktygen i Microsoft 365. Ofta med avstamp i TEAMS, ett nav för kommunikation och samarbete, men inte alltid. I Microsoft 365 är möjligheterna nästan oändliga, därmed även risken för att arbeta felaktigt. Därför lägger vi inte fokus på verktygen i sig, utan främst på individerna som ska använda dem. Med små medel kan stora fördelar vinnas.

Nowi har gedigen kompetens inom Microsoft 365 och lång erfarenhet av utbildning. Tillsammans tittar vi på era behov och de möjligheterna som verktygen kan erbjuda just er. Sedan sätter vi ihop en strategi och utbildningar som lyfter hela företagets kommunikation på ett hållbart sätt. Målbilden är inte att göra mer, utan att arbeta smartare och därmed bli mer produktiv.

Skräddarsydda utbildningar

Undervisning på plats, live via nätet eller i vårt utbildningsverktyg – tillsammans hittar vi det sätt som passar just din organisation. Fördelarna med en utbildning i kommunikation via nätet är många, till exempel blir det enkelt och kostnadseffektivt att introducera och utbilda nyanställda, även om de är utspridda geografiskt. Undervisning på plats ger en närhet och interaktion som är svår att slå. Den digitala utbildningsplattformen är tillgänglig dygnet runt. Det handlar om att skapa engagemang och inspirera till lärande. Idag pratar många om livslångt lärande och vi är med på tåget.

Välj bland våra färdiga utbildningar eller skräddarsy den utbildning just din organisation behöver. Kom igång idag med att höja er kompetens, förbättra er kommunikation, optimera ert samarbete och hitta hållbara sätt att arbeta som ger utrymme för kreativitet och ökad produktivitet.

Lunch and learn med Nowi!

Följ oss på Facebook och LinkedIn så missar du inte våra populära föreläsningar. Ta del av våra tips och inspiration, hitta ditt sätt att jobba smartare!

Nyfiken på våra utbildningar?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan höja kompetensen hos ditt företag.

Adress

Gustav III:s Boulevard 42, 169 73 Solna

Telefon

010-405 55 90

Email

info@nowieducation.se