fbpx

Om Nowi Education

NOWI Education grundades 2014 Mikael Nordmark och Martin Wilén med målet att hjälpa företag inom personlig assistans och omsorg att förbättra kompetens hos medarbetare och assistenter. Nowi har under åren utökat portföljen och erbjuder nu utbildning och coaching inom Microsoft 365, HR-funktioner, kund- och medarbetarundersökningar, med mera.

Kärnan i vår verksamhet är att lyfta personen och arbetsgruppen för att stärka deras kompetens och möjlighet att kommunicera och samarbeta.

Började med personlig assistans och omsorg

Nowi Education startades med målsättningen att skapa trygghet genom att stärka och kvalitetssäkra kompetensen inom personlig assistans. Vi erbjuder webbaserade utbildningar med stor bredd som skapar förutsättningar för individuella kunskapslyft. Vi arbetar efter tydliga mål och strategier för ökad kunskap och ökat engagemang hos den anställde.

Lyft er kompetens och kommunikation

Microsoft 365 är mycket mer än bara Word och Excel. Med TEAMS som ett nav för kommunikation och samarbete är möjligheterna nästan oändliga. Nowi har gedigen kompetens inom Microsoft 365 och lång erfarenhet av utbildning. Tillsammans tittar vi på era behov och möjligheterna som Microsoft 365 kan erbjuda just er. Sedan sätter vi ihop en strategi och utbildningar som lyfter hela företagets kommunikation på ett hållbart sätt.

HR för alla organisationer

HR har blivit en central funktion inom både personalhantering och i digitaliseringen. Har ni en fungerande onboardingprocess? Arbetar medarbetarna hållbart? Få den hjälp och de verktyg ni behöver i vardagen för HR-processer som bygger ert Employer Brand. Ta sedan pulsen på medarbetare och kunder med våra skräddarsydda och pålitliga undersökningar.

Skräddarsydda webbutbildningar

Fördelarna med en utbildning via nätet är många, till exempel blir det enkelt och kostnadseffektivt att introducera och utbilda nyanställda, även om de är utspridda geografiskt. Det handlar också om att skapa delaktighet, tillhörighet och stolthet för arbetet och företaget, nu när arbetsplatsen inte alltid är lika med ett kontor.

Välj bland våra färdiga utbildningar eller skräddarsy den utbildning just din organisation behöver. Kom igång idag med att höja er kompetens, förbättra er kommunikation, optimera ert samarbete och hitta hållbara sätt att arbeta som ger utrymme för kreativitet.

Vi på NOWI Education

members
Johan Dahlin, VD.

Johan har främst erfarenhet från att arbeta med utbildning, ledarskap och affärsutveckling inom IT- och Telecom. De senaste åren har han utbildat och föreläst om hur man på bästa sätt utnyttjar tekniken i en snabbrörlig värld med ett högt informationstryck. Johan attraheras av att arbeta med beteendeförändring hos både grupper och individer och hur det går att kombinera kompetensutveckling, teknik och pedagogik med varandra.

johan@nowieducation.se

members
Emma Lönnstad, Utbildningsledare & Coach.

Emma har många års erfarenhet av att arbeta med IT-system. De senaste 2 åren har hon utbildat och föreläst om hur man tar kontroll  med hjälp av tekniken och beteendeförändring. Emma är utbildad coach och drivs av att hjälpa människor att utvecklas. Pedagogik har alltid varit ett stort intresse och hur människor tar in kunskap på olika sätt.

emma@nowieducation.se

 

members
Malin Forsberg, Kundansvarig.

Malin har en lång erfarenhet från assistansvärlden. Hon har alltid haft en stort intresse för pedagogik och medverkar bland annat i våra egna utbildningar.

malin.forsberg@nowieducation.se