fbpx

OM NOWI Education

NOWI Education grundades 2014 och idén till våra webbaserade utbildningar bygger på egna erfarenheter och upplevelser från branschen, både ur ett arbetsgivarperspektiv och som förälder till barn som är beroende av assistans dygnet runt.

Med våra utbildningar vill vi inte bara stärka och kvalitetssäkra kompetensen inom personlig assistans utan också förenkla den interna kommunikationen mellan arbetsgivare och assistent.

Syftet med Nowi Education är kort och gott att skapa trygghet genom att stärka och kvalitetssäkra kompetensen inom personlig assistans. Vi kan erbjuda dig som kund webbaserade utbildningar med stor bredd, men som även skapar förutsättningar för individuella kunskapslyft. Vi arbetar efter tydliga mål och strategier vilket medför ökad kunskap och ökat engagemang hos den anställde!

Vi vill bidra med kompetens som gör skillnad för varje människa, därför arbetar vi ständigt för att producera webbaserade utbildningar med adekvat innehåll som kan passa varje kund. Vi skräddarsyr helt enkelt efter dina önskemål och behov!

Vi vill med våra utbildningar fördjupa deltagarens kunskap om sin yrkesroll samt ge insikt i vad man som assistent har för skyldigheter och rättigheter på arbetet! Vi tror att utbildning skapar trygghet och lojalitet.

Med oss i bagaget har vi många verksamma år inom assistansbranschen, ett passionerat intresse för pedagogik och stor portion ödmjukhet!

Fördelarna med en utbildning via nätet är många, tex blir det enkelt och kostnadseffektivt att introducera och utbilda nyanställda, även om de är utspridda geografiskt. Det handlar också om att skapa delaktighet, tillhörighet och stolthet för arbetet och företaget, trots att arbetsplatsen inte är lika med assistansanordnarens kontor, utan kundens hem.

Varje person som genomför utbildningen får en kvalitetshöjande grund att stå på och kan dela detta med alla kollegor på arbetsplatsen!  Som arbetsgivare kan du också känna dig trygg i att alla dina anställda får samma förutsättningar och kunskap innan de går till jobbet!

Nowis grundare heter Mikael Nordmark och Martin Wilén. De är barndomsvänner, entreprenörer och eldsjälar när det gäller både utbildning och människor. Micke har en son med medfödd hjärnskada och är utvecklare inom en rad områden inom personlig assistans, Martin är i grunden arbetsterapeut och gillar att göra livet så självständigt som möjligt för människor med funktionsnedsättning. Kompetensutveckling ligger dem varmt om hjärtat och tillsammans startade de Nowi Education för att sprida kunskap och säkerställa kvalitén inom LSS!

Vi på NOWI Education

members
Johan Dahlin, VD.

Johan har främst erfarenhet från att arbeta med utbildning, ledarskap och affärsutveckling inom IT- och Telecom. De senaste åren har han utbildat och föreläst om hur man på bästa sätt utnyttjar tekniken i snabbrörlig omvärld med ett högt informationstryck. Johan attraheras av att arbeta med beteendeförändring hos både grupper och individer och hur det går att kombinera kompetensutveckling, teknik och pedagogik med varandra.

johan@nowieducation.se

members
Emma Lönnstad, Kundansvarig.

Emma har många års erfarenhet av att arbeta med IT-system. De senaste 2 åren har hon utbildat och föreläst om hur man skapar kontroll i en snabbvärld med hjälp av tekniken och beteendeförändring. Emma är utbildad coach och drivs av att hjälpa människor att utvecklas. Pedagogik har alltid varit ett stort intresse och hur människor tar in kunskap på olika sätt.

emma@nowieducation.se

 

members
Malin Forsberg, Kundansvarig.

Malin har en lång erfarenhet från assistansvärlden. Hon har alltid haft en stort intresse för pedagogik och medverkar bla i våra egna utbildningar.

malin.forsberg@nowieducation.se