fbpx

On-boardingprogram

En väl fungerande on-boarding är första intrycket av företaget för nyanställda. Ge dina nyanställda de bästa förutsättningarna för att komma in i arbetet och snabbt bli produktiva och en del i gemenskapen. Du får ett verktyg som är lätt att använda och ger dig överblick över hela processen.

De anställda är för många den viktigaste resursen och första intrycket räknas. En väl genomförd on-boarding gör inte bara att den nyanställde snabbare kommer in i arbetet utan påverkar också inställning till företaget och företagskulturen.

On-boarding blir allt viktigare

On-boarding handlar om att skapa trygghet och få nyanställda att känna sig välkomna. Den innehåller rutiner för både hårda och mjuka värden. När dator och andra verktyg är på plats handlar on-boarding om att skapa förutsättningar för den nyanställde att komma in i företagets kultur på bästa sätt. Med en bra introduktion kommer den nyanställde snabbare in i sin nya tjänst och ökar produktiviteten och blir en del av företaget.

Vi hjälper er att ta fram en On-boardingprocess anpassad till era förutsättningar med en tydlig plan för aktiviteter. Från intervjufas (pre-boarding), via introduktion, till första året på jobbet. Med en genomarbetad plan kan du vara säker på att inte missa något. Med ett anpassat verktyg kan du enkelt fördela uppgifter till dina kollegor och du har en tydlig översikt över alla steg. Verktyget är utvecklat i Microsoft 365 så du behöver inte köpa eller lära dig ett nytt system.

Behöver du ett on-boardingprogram?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan höja kompetensen hos ditt företag!